Psykologigymnasiet - Stockholm
Publicerad: 2009-04-23
Det känns underbart att få öppna vår fina gemensamma blogg med mitt inlägg! Först och främst vill jag välkoma alla till Psykologigymnasiets blogg! Bloggen är för alla elever på Psykologigymnasiet, just nu börjar vi med att vi eleverna får skicka in våra inlägg till vår rektor Sidiri Ekenryd som efter hand publicerar våra inlägg. Mitt namn är Mika Nizamova och går andra året på Psykologigymnasiet och trivs bra i min skola! Eftersom detta är första inlägget skriver jag inte så mycket om mig just nu utan jag fokuserar på det som kommer i första hand.

Blogg är som en dagbok men att andra får ta en del av händelser som man har varit med om eller om bara vill drömma bort i drömmens värld. Självklart får man skriva vad man vill och tycker och tänker om saker och ting. Eftersom detta är en gemensam blogg är det viktigt att man tänker på flera saker innan man publicerar ett inlägg. Det gäller inte bara Psykologigymnasiets blogg utan dessa spelregler gäller allmänt för alla. 

Följande punkter får inte inläggas: 
  • Kränka, hota eller förtala andra personer eller utgöra intrång i andra människors privatliv 
  • Uppmana till eller utgöra brottslig handling 
  • Utgöra olaga våldsskildring, pornografi eller hets mot folkgrupp 
  • Innebära spridning av datavirus, skadliga koder eller s.k. spam 
  • Innehålla förfrågningar om eller distribution av piratkopior, försäljning av stöldgods, erbjudanden eller gåvor för sexuella tjänster, pyramidspel eller liknande 
  • Utgöra otillbörlig marknadsföring eller annars stå i strid mot Marknadsföringslagen 
  • Strida mot tystnadsplikt, eller
Källan kommer från: http://static.publishme.se/html/terms/se.html

Ni som undrar över något får gärna kolla igenom vår fina och unika hemsida! Där hittar ni bland annat om skolan, lärarna, utbildningen och om oss elever samt ”SchoolSoft” systemet och mycket mer… Ni alla som har sökt eller är intresserade av Psykologigymnasiet är hjärtligt välkomna till oss på Öppet Hus 4:e Maj kl 17.00- 19.00! Självklart får ni ta med er era familjmedlemmar samt vänner . 
Har ni några frågor eller funderingar kring skolan eller något annat får ni gärna kommentera eller mejla oss. Du kan även mejla oss genom att fylla i formuläret. För att komma dit, klicka på ”KONTAKT”. Glöm inte att lämna en korrekt e-mail så lärarna kan återkomma! Vi ses på öppet hus alla nyfikna!:)
// Mika Nizamova


Permalink


webutveckling av peppmedia.se   RensaVinden